Despeses d’entrega gratuïtes a partir de 23 € a Barcelona ciutat
Despeses d’entrega gratuïtes a partir de 45 € comarques i rodalies de Barcelona i Tarragona

VISITAN’S

Benvinguts a l’Hort de la Carmeta, masia, ca l’Olivella Petit. Masia situada a la població de Castellví de la Marca, comarca de l’Alt Penedès, provincia de Barcelona.
Us donem l’oportunitat de visitar-nos i donar-vos a conèixer les nostres terres i productes ecològics i de proximitat.
La visita consistirà, breu explicació de la història de la família i de les singularitats del nostre poble. Visitarem les vinyes i l’hort el qual en surten els nostres productes ecològics i de proximitat. A continuació farem un petit viatge al passat visitant i explicar-vos com abans es feia el vi i podreu veure les diferents màquines que antigament es feien servir per elaborar el vi.
Aprofitant que estarem al celler farem una tast dels nostres vins, tant dels vins joves, dolços, com el que passem per bota.
Acabada la visita passarem al baluard de la masia a fer un tast-degustació d’alguns dels nostres productes, entre els quals podreu tastar el nostre oli d’oliva verge extra ecològic de la varietat arbequina i menya.
Per acabar podreu visitar la nostra botiga per si algun dels nostres productes que elaborem i produïm poden ser del vostre interès.

Preu de la visita:gratuït

Grups mínim de 4 persones
Grups màxim 18 persones

Calendari de les visites cada diumenge i festius matí de 8 a 16h

També pots enviar-nos un email a:
xavi@hortdelacarmeta.com

Visita’ns

10 + 1 =

0