Despeses d’entrega gratuïtes a partir de 23 € a Barcelona ciutat
Despeses d’entrega gratuïtes a partir de 45 € comarques i rodalies de Barcelona i Tarragona

NOSALTRES

Coneix una mica més sobre nosaltres

Qui som ?

Som una família pagesa tradicional establerta Castellví de la Marca (Alt Penedès) des de l’any 1614.

Castellví de la Marca és un poble situat a la comarca de l’Alt Penedès amb poc més de 1400 habitants, dedicat a la pagesia i que la majoria dels seus habitants viuen de la mateixa.

L’Hort de la Carmeta es va crear l’any 2009 arran de l’idea de poder donar un nou aire a la Masia de la familia Solé-Gallego.

Fins aleshores el cultiu de la vinya i l’olivera era l’activitat principal del mas, però veient que els pagesos també podíem comercialitzar el nostres productes d’una manera més directe va ser quan va sorgir l’Hort de la Carmeta.
El nom de la Carmeta sorgeix com a homentage que vaig voler fer a la mare, la Carmeta, tota una vida entregada al camp i el millor reconeixement que li vaig poder fer en els seu moment es poder-li dedicar una activitat del mas a ella.

L’hort de la Carmeta ho podríem definir en 2 conceptes: tradició (en el saber fer de les coses) modernitat (adaptació a les noves eines tecnològiques).

Filosofia de Treball 

L’hort de la Carmeta es centra sobretot amb la producció de fruita, verdura, conserves, etc; de temporada.

Als horts que hi ha la masia, hi produïm tot tipus de verdures i sobretot centrant-nos bé en cada cosa i per temporada.

Tot cultiu que fem està exempt de pesticides i herbicides; els adobs són completament naturals, provinents dels nostres animals de la masia ( gallines, conills, porcs, etc).

Tot treball el fem manual, evitant l’ús de la maquinària, aquesta només s’utilitza quan és estrictament necessària.

Avui dia estem inscrits ja al CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica); òrgan de la Generalitat de Catalunya que ens fa un seguiment de totes les actuacions que anem fent a les nostres terres i pel qual hem aconseguit el segell ecològic. A més, ja disposem de la nostre cartificació de productes de proximitat i a la vegada de venda de proximitat.

0